Wielkanoc od zawsze kojarzy się z jajkami, a jak jajka to i majonez! Anna Lewandowska podzieliła się przepisem na domowy majonez własnej roboty w zdrowszej i lżejszej wersji.
Jajka to symbol Wielkanocy. Anna Lewandowska podzieliła się przepisem na szybki i prosty, a do tego bardzo zdrowy przepis na farsz. Sprawdź co będzie Ci potrzebne!
Sałatka jarzynowa to fantastyczny dodatek do świątecznych dań. Magda Gessler zdradziła, jak przygotowuje swoją wersję tej potrawy. Restauratorka używa nie do końca typowych dodatków, bowiem w jej sałatce jarzynowej znajdują się również grzyby....
Jajka faszerować można na wiele sposobów, nadzieniem z grzybów, ryb, serów, chrzanu lub warzyw. Dla wszystkich miłośników nadziewanych jajek proponujemy przepis na jajka z guacamole, czyli pastą z awokado. Taka przekąska nie dość, że jest pyszna to...