W ostatnim czasie Polacy zakochali się w japońskiej zupie ramen. Nic dziwnego - jest pyszna i bardzo pożywna. To danie na bazie rosołu z dodatkiem makaronu i składników, na jakie tylko masz ochotę! My dzisiaj mamy dla was przepis na szybki ramen z...
Boczniaki to wspaniałe grzyby, które najlepiej smakują od końca czerwca do początku września. Można z nich przyrządzić wiele pysznych i wartościowych posiłków. My dzisiaj proponujemy wegetariańskie nuggetsy, czyli boczniaki w panierce panko smażone...
Ten przepis zachwyci wszystkich miłośników grzybów i sera pleśniowego. Przedstawiamy wytrawną tarte z kurkami, serem camembert, serem cheddar i rukolą! Danie świetne na piknij, na obiad czy kolację z kieliszkiem wina.
Są tutaj fani makaronu carbonara? Z pewnością! Kremowy smak sosu serowego z dodatkiem chrupiącego boczku - mniam. A my dzisiaj proponujemy zamienić boczek na bób i zjeść wegetariańską, letnią i pyszną wersję makaronu carbonara! Spróbujcie!